Zoeken naar kleine mobiele airco voor caravan

kleine mobiele airco voor caravan
Forum: Hitte in caravan Camping-Frankrijk.nl.
Hitte in caravan Gesloten voor reacties. Geplaatst door: kc, Datum: 19.07.2013 1749.: Hallo, net terug van vakantie. Heerlijk gehad alleen slecht geslapen. Veel warme zwoele nachten gehad. Om 23.00 de caravan instappen en zien op de temp meter dat het 35 graden is in de caravan. Pas tegen de morgen was het aangenaam. We hadden een ventilator mee die op volle kracht draaide maar dit geeft wat wind maar weinig verkoeling. We hebben een kleinere oudere caravan, is het mogelijk om een kleine mobiele airco aan te schaffen of verbruiken ze teveel Watt en zijn ze betaalbaar?
gamma airco
caravan-forum.nl Toon onderwerp mobiele airco!
Re: mobiele airco! door gaan vr 19 jul 2013 0009.: Zo'n' waterkoeler werkt nauwelijks voor grotere oppervlakten. Het is leuk om naast je neer te zetten bij je bureau maar veel verder niet. Het principe is makkelijk bij zo'n' ding, een ventilator blaast lucht door een vochtig gedeelte, het water verdampt. Als water verdampt ontneemt het warmte en koelt dus de lucht die langsstroomt. De waterdamp wordt vervolgens de ruimte ingeblazen, waar moet het anders heen. Dus als ze zeggen dat er geen extra vocht in de ruimte komt dan snappen ze het niet helemaal. In een woonkamer zul je het misschien niet merken maar in een kleine ruimte van de caravan zal dat zeker anders zijn.
mobiele airco
Camper of caravan airco De Jong Kampeer Recreatie.
Daarnaast is er de relatief nieuwe mobiele airco voor camper en caravan. Heerlijk koel in uw camper of caravan. Een airco zuigt de warme lucht uit de camper of caravan, koelt en filtert deze en blaast vervolgens weer koude lucht in het voertuig.
velux ramen
Kleine airco caravan Aircoshop.nl.
winkels en kantoren Pagina. Aircoshop biedt naast het aanbod van klimaat en luchtbehandelings producten op onze webwinkel ook kleine tot grote maatwerk projecten. Mobiele Split Airco Caravan Product. Compacte mobiele split unit voor in de caravan. Airco voor Caravan en Camper Pagina.
sophos review
www.camperforum.nl Toon onderwerp mobiele split airco.
Het hoogste rendement wordt bereikt met een gewone split-unit airco. Die dingen die je voor 500-600 Euro al hebt. De rest heeft een lager rendement en dus ook een ongunstig vermogen tot koelverhouding. Daarbij maken ze meestal ook meer herrie. Andere types hebben dan wel weer andere voordelen, maar niet betreffende het koelen. Het is maar welk voordeel je het belangrijkst vindt. Als ik er eentje zou aanschaffen zou het gewoon een simpele split-unit zijn. Berichttitel: Re: mobiele split airco. Geplaatst: wo 01 aug 2012, 2147.: Geregistreerd: wo 14 mei 2003, 1732.: Als ik er eentje zou aanschaffen zou het gewoon een simpele split-unit zijn. Uiteraard koelen die het beste. Maar hoe zou jij dat maken dan? Berichttitel: Re: mobiele split airco. Geplaatst: do 02 aug 2012, 831.: Geregistreerd: do 09 jun 2011, 1254.: Mochten de voordelen de nadelen overtreffen. Ventilatorunit achter op de auto. Je kunt hem ook ergens aan de zijkant inbouwen. Zal dus niet zo handig zijn in een te kleine bus.
witte schimmel
Eurom AC2400 Kampeerdump.nl Online Kampeerwinkel met A-merken tegen bodemprijzen!
Hebben deze caravan-airco in mei 2013 gekocht, wij gaan altijd met de caravan voor langere tijd op vakantie naar Spanje. De ac2400 airco bleek een topprodukt, perfecte oplossing voor de caravan! Wij hebben toch een vrij grote caravan, maar deze airco bleek de caravan ten alle tijde heerlijk koel te houden, ook overdag bij temperaturen van 32 graden.
ipvanish
PTA / Mobiele 12v mini airco voor in auto en/of caravan forum.fok.nl.
heb zo'n' luchtkoeler op 230v gehad en meteen weggegooit die kon de wc niet eens koelen! lta; hrefhttp//memecrunch.com/meme/BDGZ/taalnazi-tim/image.pnggtKlik: hierlt/agt; bij spelfouten in mijn post. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Gearbest. Mobiele 12v mini airco voor in auto en/of caravan.
www.camperforum.nl Toon onderwerp Losse, verplaatsbare kleine airco?
Berichttitel: Re: Losse, verplaatsbare kleine airco? Geplaatst: wo 14 sep 2005, 1638.: Heeft iemand een tip voor een losse airco, op 220, die we mee kunnen nemen, voor de warme nachten in de camper? Zoek eigenlijk iets eenvoudigs en betaalbaars, hoeft niet zo'n' duur ding op het dak te zijn. niet te groot zijn. niet teveel stroom verbruiken ivm camping. liefst niet teveel lawaai. Op een camping heb je sosm maar 10 Amp. dus maal 230 Volt is dat 2300 Watt. Daarboven mag je airco dus niet uitkomen. Nog moeilijker wordt het bij 6 Amp x 230 volt 1380 Watt. Zo'n' mobiele airco moet dan dus onder de 1300 Watt blijven als ja aan de paal staat ook je acculader verbruikt wat.

Contacteer ons